TMMT High Tech

... Machines .. Gereedschappen .. Robots .. Meettechniek .. Cad Cam .. Service .. Opleidingen ..Machines-outils .. Outils .. Robots industriels .. logiciels de CAO FAO .. Machines mesurer .. Prestataire de maintenance de machines .. les formations .. Machinetools .. Tooling .. Robots .. Measuring machines .. Maintenance of machines .. Training ...TMMT HIGH TECH.....When it comes to prefection and innovation....+31-(0)40-2131355...
Disclaimer
Disclaimer

 

Al auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, audio, software en ander materiaal op deze plaats zijn het bezit van TMMT High Tech  en zijn aangesloten bedrijven, of zijn inbegrepen met de toestemming van de relevante eigenaar en de fabrikanten.   U kunt op deze site surfen en delen reproduceren door druk, hen te downloaden naar een harde schijf of hen slechts door te geven aan anderen, in alle gevallen voor informatieve doeleinden en onderworpen aan de opneming van de bovengenoemde auteursrechtverklaring in alle reproducties. Geen reproductie van om het even welk deel van deze site kan voor commerciële doeleinden worden verkocht of worden doorgegeven, of in een andere werk of publicatie, in gedrukte of elektronische vorm worden veranderd of worden omvat, met inbegrip van het verzenden van dergelijke reproducties of delen naar andere sites, het opnemen van hen in andere sites of het verbinden van hen met plaatsen buiten deze site, zonder onze voorafgaande toestemming. Geen vergunningen of andere rechten van om het even welke soort zullen worden verleend.   Alle handelsmerken die op deze site worden getoond zijn het bezit van TMMT High Tech, zijn aangesloten bedrijven en zijn fabrikanten , of getoond onder vergunning. Het gebruik van om het even welk handelsmerk dat op deze site wordt getoond is schriftelijk strikt verboden zonder onze voorafgaande toestemming.
De huidige firma TMMT High Tech is geen directe voortzetting van de firma voor augustus 2010 en heeft zodoende ook geen verantwoordelijkheid van de periode tot augustus 2010. De huidige firma heeft andere eigenaren welke alleen de naamrechten hebben gekocht.

 

Copy-right 2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010