TMMT High Tech

... Machines .. Gereedschappen .. Robots .. Meettechniek .. Cad Cam .. Service .. Opleidingen ..Machines-outils .. Outils .. Robots industriels .. logiciels de CAO FAO .. Machines mesurer .. Prestataire de maintenance de machines .. les formations .. Machinetools .. Tooling .. Robots .. Measuring machines .. Maintenance of machines .. Training ...TMMT HIGH TECH.....When it comes to prefection and innovation....+31-(0)40-2131355...
Integral Service Card

TMMT High Tech

TMMT High Tech is een snel groeiende sterke verkooponderneming op het gebied van zeer hoogwaardige metaalbewerkingmachines op de Nederlandse markt. TMMT High Tech  verkoopt hightech machines voor uiterst bijzondere en nauwkeurige bewerkingen. TMMT richt zich met name op het leveren van totaal oplossingen met behoud van flexibiliteit.


TMMT High Tech de perfecte leverancier

Oprecht zakendoen is het credo van TMMT High Tech. Het begint met u de meest juiste machine of dienst aan te bieden voor wat u wilt gaan produceren, waarin wij zo ver gaan dat als onverhoopt wij het juiste niet in huis hebben wij u helpen het te vinden. Onze expertise is hoogstaand en u kunt er verzekerd zijn dat wij altijd het voor u meest geschikte productie middel aanbieden. Wij staan voor onze klanten nu maar ook als uw productie middel 20 jaar oud is. U betaald bij ons een redelijke prijs voor een hoogstaand product en een nog betere after sales en service.


Een totaal pakket.

Onze organisatie kan u van dienst zijn met een totaal pakket van;


 • Het advies op maat.
 • Tijdstudies.
 • Het product of dienst.
 • Perfecte levering op de afgesproken dag.
 • Vervoer.
 • Afladen en op de plaats zetten.
 • Installatie van het productie middel.
 • Aansluiting en configuratie van uw productie middel in een intranet netwerk.
 • Het opleveren draaiend op een van te voren afgesproken product.
 • Verzekering van uw productie middel.
 • Opleiding voor de bediening.
 • Opleiding voor het dagelijkse onderhoud van uw machine.
 • Opleiding van programmeurs.
 • Nazorg, advies en levering van bijbehorende gereedschappen.
 • Helpdesk.
 • 4 uur direct telefoon services.
 • 24 uur gegarandeerde service aan huis.

Het productie middel.

Al de door ons aangeboden en verkochte productie middelen en toebehoor staan technologies aan de top en behoren tot de tot drie fabrikanten op hun gebied. TMMT High Tech selecteert deze producten niet zo zeer op hun prijs maar vooral op de prestaties en betrouwbaarheid. Wij als TMMT High Tech beoordelen ook de betrouwbaarheid van de fabrikant. De door TMMT vertegenwoordigde fabrikaten hebben alle de mogelijkheid om de configuratie van de machines toe te snijden op de specifieke behoeften van de afnemer. Met als resultaat Tailor-Made Machine Tools die optimaal geconfigureerd zijn voor de taak waarvoor ze werden aangeschaft. Maar die bovendien de flexibiliteit in zich hebben om in een later stadium weer optimaal geschikt gemaakt te worden voor andere toepassingen. Het evenwichtige leveringsprogramma van TMMT High Tech staat borg voor gedegen en financieel krachtige fabrikanten die hun sporen in het verleden ruimschoots hebben verdiend. En die te allen tijde state-of-the-art werktuigmachines leveren dankzij de uitgebreide research & development faciliteiten.


Fabrieksgarantie.

Veelal geeft de fabrikant een jaar garantie op zijn product. Dit is altijd gelimiteerd aan het aantal draaiuren van 2000 per jaar. Enkele fabrikanten geven een tweede jaar op de besturing. Let wel dit geld alleen voor onderdelen en grotere constructie fouten. Veelal zal zover als u bij de handelaar koopt deze dit aanvullen met de mankosten welke gemaakt moeten worden. Ondersteuning met bediening en programmering valt niet onder garantie evenals schade door een foutbediening.


Uitbreiding fabrieksgarantie.

TMMT High Tech is altijd in staat om u tegen meerprijs een uitbreiding naar een langere tijd van garantie aan te bieden.


TM SERVICE intergraal services.

Het TMMT High Tech “intergraal service plan” gaat verder daarmee dekt u voor een afgesproken tijd de service volledig af.


Waarom TMMT High Tech BV intergraal services?

Tegenwoordig zijn de productie middelen zo geavanceerd dat een normale service dienst van een normale machine handelaar het niet meer bij kan houden. Zelfs de fabrikanten zelf moeten alles op alles zetten om dit te kunnen. Daarom heeft TMMT High Tech een systeem opgezet met eigen service ingenieurs, vaste contracten met service bedrijven en direct binnen 24 uur service door fabrieksingenieurs.


Waaruit kan de TMMT High Tech BV intergraal services bestaan?


 • De fabrieksgarantie.
 • De uitbreiding van de fabrieksgarantie.
 • Mankosten.
 • Helpdesk.
 • Nazorg.
 • Verzekeringen.
 • Opleidingen.
 • Binnen 2 uur telefoon service.
 • Binnen 4 uur een monteur aan huis.
 • 24 uur aan huis service van een fabrieksmonteur.
 • Modem aansluiting van uw machine op onze service dienst

Het overwegen waard.

TMMT biedt u een unieke service namelijk naast de standaard machine garantie, en indien gewenst een uitbreiding van de machine garantie een TMMT High Tech service card. Dus een totaal pakket


Het gemak van de TMMT High Tech service kaart voor ondersteuning. Wij noemen deze creditcard de “TMMT Integral Services Card”. Het principe is eenvoudig. U koopt het recht op ondersteuning en deze neemt u af wanneer u dat wilt. Eén telefoontje is genoeg om een afspraak te maken. U geeft daarbij aan welke onderwerpen u wilt behandelen en wij zorgen voor de rest. Samen met een TMMT High Tech technicus of een Services Partner ondersteunen we u daar waar u op dat moment ondersteuning wenst.


Een servicekaart voor dienstverlening

Betaalgemak en budgettering is een argument dat vaak wordt genoemd als reden voor aanschaf. U weet van te voren welke kosten u heeft als u gedurende het jaar gebruik maakt van een scala aan diensten en hoeft niet voor enkele uren ondersteuning een aparte ‘Purchase Order’ te maken. Dit bespaart u veel tijd.


Wat biedt TMMT High Tech?

U neemt een abonnement op de “TMMT Integral Services Card”. Het principe is eenvoudig u bestelt van te voren een voor 40, 80, 160 of 240 service- punten. Deze servicepunten blijven één jaar geldig. Op het moment dat u hier gebruik van maakt, zorgen wij voor de technicus wiens kennis aansluit bij uw vraagstelling.


Nazorg.

Het is mogelijk dat de dag nadat onze Specialist bij u geweest is, er een vraag ontstaat. Wij zorgen ervoor, dat de betreffende specialist u terugbelt. Daarnaast worden alle gegevens van uw machine en de service eraan bijgehouden in een database waaruit de desbetreffende service specialisten hun informatie kunnen halen. Een service coördinator bewaakt de voortgang.


Uw voordelen

U legt voor een vastgestelde periode uw recht op ondersteuning vast. Hiermee ‘reserveert’ u dus tijd en bent u verzekerd van de beschikbaarheid van de kennis van de TMMT High Tech Services of Services Partner. Lage reistijd kosten. U hoeft slechts eenmaal budget vrij te maken voor de hoeveelheid ondersteuning die u in een periode wenst. Dit biedt u steeds de vrijheid om snel over ondersteuning te beschikken. Door de regelmatige contacten die op deze manier met de TMMT High Tech Services Partner ontstaan, blijft u voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond uw Machines. U geniet voorrang bij het ter beschikking krijgen van het vereiste kennisniveau (servicelevels). Door het reserveren van meerdere servicepunten geniet u een lager uurtarief. De support wordt efficiënt telefonisch uitgevoerd, maar kan indien noodzakelijk ook op locatie uitgevoerd worden. U hoeft niet te investeren in detailkennis; dit doet TMMT High Tech samen met de Services Partners


Beschrijving

De “TMMT Integral Service Card” geeft u het recht op een vooraf afgesproken hoeveelheid onder steuning door een TMMT High Tech Services Partner gedurende een vastgestelde looptijd. De diensten die worden aangeboden door middel van de “TMMT Integral Service Card” staan hieronder vermeld. Ieder uur support op één van de genoemde dienstvormen resulteert in een afschrijving van een aantal servicepunten.


De TMMT High Tech Services Card is niet bedoeld voor aangebouwde apparatuur van derde, gereed-schappen en gereed schaphouders van derde en applicatie software van derde welke niet door TMMT High Tech is meegeleverd met de machine.


Preventief onderhoud.

In de TMMT Services Card is inbegrepen de preventieve onderhoudsbeurt per jaar dan wel per per 2000 draaiuren. De preventieve geeft u het recht op een vooraf afgesproken tijd een volledige nakijk beurt van uw machine. Te gebruiken onderdelen worden met u besproken en zo nodig vervangen. De onderdelen worden u in rekening gebracht.


Betaling.

Na bepaling van het aantal punten die u in de TMMT Services Card worden u vooraf per jaar in rekening gebracht.


Looptijd.

De “TMMT Integral Service Card” heeft een minimum looptijd van 3 jaar en kan daarna per jaar verlengt worden.


Verzekering.

De TMMT Services Card geeft u ook de mogelijkheid om uw productie middel tegen machinebreuk te verzekeren. Voordeel is dat alle afhandeling als reparatie en claims naar de verzekering door TMMT High Tech worden afgehandeld en dus u produceert weer snel en heeft weinig rompslomp aan uw hoofd.


Te gebruiken onderdelen.

De TMMT Services Card heeft als uitsluiting alle onderdelen welke gebruikt worden tijdens de reparatie van uw machine


Prijs

Abonnement deel: op aanvraag