TMMT High Tech

... Machines .. Gereedschappen .. Robots .. Meettechniek .. Cad Cam .. Service .. Opleidingen ..Machines-outils .. Outils .. Robots industriels .. logiciels de CAO FAO .. Machines mesurer .. Prestataire de maintenance de machines .. les formations .. Machinetools .. Tooling .. Robots .. Measuring machines .. Maintenance of machines .. Training ...TMMT HIGH TECH.....When it comes to prefection and innovation....+31-(0)40-2131355...
Scholing

CNC machine opleiding.
Onze cursussen worden afgestemd op uw praktijksituatie, bij u aan huis en speciaal voor de machine die u van ons heeft gekocht. De duur van de opleiding wordt meestal bij de aankoop van de machine geregeld maar afhankelijk van de ervaring van de cursisten wordt er bekeken hoeveel dagen scholing nog zijn om de ontbrekende kennis bij te spijkeren en u word daarover geïnformeerd. Voor zowel frezen als draaien verzorgt TM Service cursussen gericht op het inleren en toepassen van diverse CNC-besturingen (Fanuc, Heidenhain, Siemens, Fagor en meer).


Waaruit kan de opleiding bestaan.

  • Basis dialoog of Din ISO programmeren
  • Specifieke machine programmering
  • Machine bediening
  • Het opheffen van alarmen welke de besturing geeft
  • Dagelijks machine onderhoud

Cad/Cam opleidingen.
Voor diverse CAD- en CAD/CAM-programma's verzorgt TM Service cursussen gericht op het inleren en toepassen van de mogelijkheden van de software (alleen voor de door TMMT High Tech geleverde software).


...TMMT HIGH TECH.....When it comes to perfection and innovation....+31-(0)40-2131355...