TMMT High Tech

... Machines .. Gereedschappen .. Robots .. Meettechniek .. Cad Cam .. Service .. Opleidingen ..Machines-outils .. Outils .. Robots industriels .. logiciels de CAO FAO .. Machines mesurer .. Prestataire de maintenance de machines .. les formations .. Machinetools .. Tooling .. Robots .. Measuring machines .. Maintenance of machines .. Training ...TMMT HIGH TECH.....When it comes to prefection and innovation....+31-(0)40-2131355...
Tacchella

 Tacchella

veelzijdige rondslijpers                

 

            
Tacchella  Elektra EVO is de meest universele machine met keuze uit Teach-in en volledig CNC. De machine kan uitgerust worden met 2,3 of 4 buiten slijpschijven en een binnenslijp unit. Speciale dialoog software verzorgt een gemakkelijke bediening op de standaard Fanuc besturing er is voor alles een oplossing zoals buiten, binnen, draad, nokken enz. slijpen.
De machine is extreem zwaar gebouwd en voorzien van alle gemakken als automatisch balanceren, meetcyclussen, C as, Verstelbaar tegencenter enz. 
Technische gegevens,
 • Centerlengte 500 - 1000 - 1500
 • Slijplengte 400 – 900 – 1400
 • Centerhoogte 130 – 180 - 230 

Lees verder >>

 
klein electra.jpg

Tacchella Pulsar
PULSAR een volledige externe CNC flexibele werkende machinelijn opgezet om met hoge snelheid te werken met CBN wielen. Het kan volledig geconfigureerd worden volgens de  specifieke productievereisten en de bewerkingstoepassing.  Bijgevolg is het geschikt voor typisch „flexibele“ het werkprocedés, zoals “peal” slijpen, evenals voor de „stijfste“, typisch van hoge productie, die uit enige wieldrukken bestaat. Dit alles wordt verzekerd door de verscheidene oplossingen voor het werkstuk spindelkop (de C as ), de automatische CNC gecontroleerde aanpassing van centraal stand (de W as), wiel dress apparaten (diamantschijven) en de meest geavanceerde „in proces“ meten. Voorts kan de slijpschijfwiel unit met geïntegreerde as motor, of manueel of automatisch, op slagen of op vrije hoekige posities (de  B as) worden gedraaid. Het gebruik van een slijpschijfwiel unit waarbij de X en de Z as is geïntrigeerd en loopt over hydrostatische geleiding geeft een beperkte machine ruimte en een snelle en vrijwel onverslijtbaar geheel. De aanpassing van een nieuwe digitale belangrijke merknaam CNC en krachtige interactieve software T.O.P. - Tacchella (het Pakket van de Exploitant Tacchella - octrooi Tacchella) gaat u veel tijd in het programmeringstadium elimineren. De PULSAR  kan met automatische ladingsapparaten zoals robots of brugtype behandelende laad en los systemen worden verbonden.
Technische gegevens,
 • Centerlengte 1100 - 1600 - 2100
 • Slijplengte 600 – 1100 – 1600
 • Centerhoogte 180 - 250

 

Lees verder >>

klein pulsar.jpg 


Tacchella PROFLEX
De nieuwe „C1“ lijn PROFLEX vertegenwoordigt het antwoord van Tacchella aan het marktverzoek van vandaag naar machines om vele slijpverrichtingen op de zelfde machine te combineren. De belangrijkste eigenschap ligt in de verschillende mogelijke slijpschijfkop uitvoeringen die diverse combinaties externe wielen (van 2 tot 4) die de één na de ander voor het vereiste machinale bewerken gebruikt kunnen worden. Slijpschijfkop met het automatische draaien door de CNC- gecontroleerde B-As (het octrooi van Tacchella) is ontwikkeld in twee machinegrootte, voor conventionele wielen met diameter van 508 of 610 mm. Bovendien kan de gebruiksflexibiliteit worden verwijd dankt aan configuraties met elektrospindels voor het interne werk. PROFLEX C1 kenmerkt drie modellen met verschillende tussen de center capaciteiten (800, 1200 en 1600 mm), en 180 of 230 mm- centerhoogte.
Technische gegevens,
 • Centerlengte 800 - 1200 - 1600
 • Slijplengte 400 – 800 – 1200
 • Centerhoogte 180 - 230

 

Lees verder >>

klein proflex.jpg 


Tacchella MULTI-TECH
Slijpen en harddraaien op één machine.
Technische gegevens,
 • Centerlengte 600
 • Slijplengte  500
 • Centerhoogte 150 

 

Lees verder >>

klein multi-tech.jpg

Tacchella Cross-Flex
De machine is gecreëerd voor de nieuwe markt eisen van hogere nauwkeurigheid, een hoge productiviteit en grotere  werk flexibiliteit te waarborgen en zijn fysieke afmetingen tezelfdertijd te verminderen. Deze lijn van de machines krijgt zijn naam van de kenmerkende beweging van het slijpschijfkop dat door de lei banen van gekruist langs (Z) en de dwars as (X) wordt gemaakt. Het meticolous ontwerpproces van Tacchella staat toe om machines met eersteklas capaciteiten, beschutten werkplek omgeving, niveau van geringe geluidssterkte en geen verontreiniging van de omgeving te verkrijgen. Met de gemakkelijke toegang om de acties of de inspecties met totaal veilige voorwaarden zonder productie stops zoveel mogelijk te verrichten.
Inzet van een volledig vrije B as en de gepatenteerde Tacchella T.O.P besturing geven de machine alles mee om veel slijpprocessen te realiseren aanbouw van portaalladers en robots in voorzien
Technische gegevens,
 • Centerlengte 1100 - 1600 - 2100   
 • Slijplengte 600 – 1100 – 1600
 • Centerhoogte 180

Lees verder >>

klein crossflex.jpg 

 

 


                    

www.tacchella.it

...TMMT HIGH TECH.....When it comes to perfection and innovation....+31-(0)40-2668550..