TMMT High Tech

... Machines .. Gereedschappen .. Robots .. Meettechniek .. Cad Cam .. Service .. Opleidingen ..Machines-outils .. Outils .. Robots industriels .. logiciels de CAO FAO .. Machines mesurer .. Prestataire de maintenance de machines .. les formations .. Machinetools .. Tooling .. Robots .. Measuring machines .. Maintenance of machines .. Training ...TMMT HIGH TECH.....When it comes to prefection and innovation....+31-(0)40-2131355...
Vacatures

Vacatures in Nederland, Belgie, Engeland, Duitsland en Turkije 

 
 

Vacature 1: Commercieel directeur voor de vestiging Nederland


Vacature 2: Opbouw vestiging België TMMT High Tech  gaat over de grens en zoekt voor de op te richten vestiging diverse mensen. Algemeen / sales manager: Voor onze activiteiten in België zoeken wij een algemeen manager die tevens de verkoop opbouwt. Uitermate zelfstandige baan met hoge beloning. Functie eisen Persoon moet over ruime ervaring beschikken in de zelfde branche. De Nederlandse, Franse, Duitse en Engelse taal beheersen. Moet ervaring hebben in het runnen van een vestiging en bewezen verkoopresultaten hebben. Arbeidsvoorwaarden; Hoge beloning met uitstekende voorwaarden.


Vacature 3: Vestiging Nederland. Voor versterking van de verkoop in Nederland Vertegenwoordiger Zuid-Nederland  en noord-Nederland. Voor onze activiteiten in Nederland zoeken wij  vertegenwoordigers voor de verkoop van zeer hoogwaardige metaalbewerkingsmachines. Functie eisen Persoon moet over ruime ervaring beschikken in de zelfde branche. De Nederlandse, Duitse en Engelse taal beheersen. Moet bewezen verkoop resultaten hebben. Arbeidsvoorwaarden; Hoge beloning met uitstekende voorwaarden.


Vacature 4: Vestiging TM Service Nederland, België, Engeland, Duitsland en Turkije. Wegens sterke uitbreiding van de onderneming. Service monteurs. Service monteurs voor de buitendienst. Functie eisen Persoon moet over ruime ervaring beschikken in de zelfde branche. De Nederlandse, Duitse en Engelse taal beheersen. In België ook de Franse taal. Moet bewezen ruime ervaring hebben in het installeren en onderhouden van high tech CNC metaalbewerkings machines. Arbeidsvoorwaarden; Hoge beloning met uitstekende voorwaarden.


Vacature 5: Sales Ingenieur CAD / CAM / ERP In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten en blijf je het aanspreekpunt voor deze relaties. Het optimaal automatiseren van ontwikkeling- en engineeringproces tot aan logistiekeprocessen is daarbij jouw specialisme. Om dit doel te bereiken staan er een aantal bewezen EDM/PDM en CAD/CAE automatiseringsproducten ter beschikking. Als beloning voor jouw inzet bieden wij je een uitstekende arbeidsvergoeding, een provisieregeling en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Arbeidsgebied is de gehele Benelux. Functie eisen Wij zoeken een ondernemende sales consultant. Door je kennis van bedrijfsprocessen binnen de metaal verspanende industriële organisaties ben je in staat om klanten te adviseren en een oplossing te formuleren. Je hebt branchegerichte commerciële werkervaring en beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Je bent enthousiast, communicatief, pro-actief, consultatief ingesteld en beschikt over een goed doorzettingsvermogen. Je gaat resultaatgericht te werk. Daarbij verlies je het belang van de klant niet uit het oog. Kennis van metaal bewerken, CNC programmeren, ERP en FD sofware is noodzakelijk. Daarnaast is kennis van de engelse, Duitse en franse taal gewenst.


Vacature 6: Sales Ingenieur machines voor aerospace en defensie-industrie. Voor onze activiteiten in de Benelux zoeken wij een Sales ingenieur voor de verkoop van zeer hoogwaardige metaalbewerkingmachines gericht op de luchtvaart en defensie-industrie. Functie eisen Persoon moet over ruime ervaring beschikken in de zelfde branche. Kennis hebben over de specifieke bewerkingen in deze industrieën. De Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal beheersen. Moet bewezen verkoop resultaten hebben. Hoge beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden.


 Vacature 7: Marketing manager (M/V) Voor het maken van een marketingsplan en beheren van het marketingbudget, het in uitvoering brengen van social media, websites en reclame, het organiseren van huisshows en nationale en internationale beurs deelname.  Het goed beheersen van computersystemen.  De Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal  uitstekend beheersen. Eventueel Italiaanse en of Spaanse taal is te verwelkomen. Moet bewezen verkoop hebben. Een leuke baan met doorgroei -mogelijkheden en bijpassende beloning.

Solliciteren

 

 

Vacature 8: Sales Ingenieur EDM machines . Voor onze activiteiten in de Benelux zoeken wij een Sales ingenieur voor de verkoop van zeer hoogwaardige metaalbewerkingmachines gericht op de EDM techniek en gereedschapmakerijen. Functie eisen Persoon moet over ruime ervaring beschikken in de zelfde branche. Kennis hebben over de specifieke bewerkingen in deze industrieën. De Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal beheersen. Moet bewezen verkoop resultaten hebben. Hoge beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met :


TMMT High Tech


e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

 

 


Tel: +31-(0)40-2131355


Fax: +31-(0)40-2121391


...TMMT HIGH TECH.....When it comes to perfection and innovation....+31-(0)40-2131355..